Staféta újság PC-rovat cikke 2002. május 1-én

Fehérváron szerkesztett weblapok


Szerencsére városunkban elég sok és jól szerkesztett weblap található. Ezen cikkben párat kötöttem csokorba: Az első ajánlatom a http://www.webnyeremeny.hu/ 2000. novemberében indult el, Magyarország elsö és egyik legnagyobb, mindenkor aktuális nyereményjátékokat ismertetö internetes honlapja.
A honlap tartalmi célkitüzése: Országos, többnyire egy hónapnál hosszabb, termék vásárlásához, szolgáltatás igénybevételéhez, tudáshoz vagy szerencséhez kapcsolódó nyereményakciók, és internetes nyereményjátékok föbb adatainak közzététele és bemutatása.
A honlapon folyamatosan 150-170 aktuális internetes és interneten kívüli nyereményjáték adatai szerepelnek, az újdonságokról az érdeklödök a heti hírlevélböl is értesülnek, és a további információcserét szolgálja a fórum is.
Az internetes nyereményjátékok közül legkedveltebbek a szerencsejátékok, a kvízjátékok, a muveltségi, logikai, a pontgyujto, és a film és zenei témájú nyereményjátékok. Sokan vesznek részt a tőzsdejátékokon, és töltenek ki keresztrejtvényt is. Fenti kategóriák mind megtalálhatók a Webnyeremény.hu -n. Egy közös tulajdonság van bennük: mindegyikhez kapcsolódik nyeremény. A honlapnak egy egyszerüsitett és gyorsabban letöltödö verziója a http://www.nyeremenyjatek.lap.hu/.
Szintén érdekes és jól átgondolt információkat gyüjt össze a http://www.nemetorszag.lap.hu/, ahol értelemszerüen német weblapokról lehet sokat összegyüjteni. Például a dinoszauruszokról szóló gyüjtés igen tetszett a saját gyerekeimnek is. (http://www.dinosaurier-interesse.de/)

További fehérvári lap a http://www.topceg.lap.hu/, ahol a magyar és a nemzetközi viszonylatban csúcson lévö cégekböl lehet szemezgetni.
Végül, de nem utolsósorban szeretném figyelembe ajánlani a http://www.szekesfehervar.lap.hu/ lapot, mint az egyik legjobb fehérvári gyüjteményt!

Szeretném kifejezni köszönetemet Galambos Dániel úrnak, a fenti weblapok tulajdonosának, hogy segített felfedezni a müveit!